Ejendomsservice

VVS Firma Jess A. Olsen ApS har fast service på flere ejendomme rundt omkring på Sjælland

Ejendomsservice er tilbuddet til dig, der gerne vil være på forkant med skader, så de opdages eller repareres, før de bliver til alt for høje udgifter. Selvom du er bosiddende i Nordsjælland eller Sydsjælland, kører vi gerne ud og udfører ejendomsservice.
 
Vi sørger for at have en fast aftale med dig, så din ejendom er i trygge hænder. Ejendomsservice hos os er lig med hurtig og professionel udrykning, når skaden er sket og vi sørger for, at skaden bliver fikset uden stor gene for dig eller dine lejere.
 

Et spørgsmål om tillid

I kan vælge en fast ejendomsservice- aftale, hvor vi får et godt kendskab til jeres installationer. På den måde kan vi let finde frem til, hvor små forbedringer kan give store besparelser. I de fleste tilfælde besidder vi et sæt ejendomsnøgler, så hverken du eller dine lejere ikke behøver at være til stede.
 
Vores ejendomsservice kan blandt andet indeholde:
 
• Varmestyring
• Inspektion af fyr og kedler
• Fast vedligeholdelse af vand og sanitet
• Service på automatik og anlæg
• Renovering af gammelt og installation af nyt
• Og andre ejendomsservicer
 

Professionel ejendomsservice

Vores mangeårige erfaring med ejendomsservice hos VVS Firma Jess A. Olsen ApS gør os til en kompetent og professionel samarbejdspartner, der passer din ejendom, som var det vores egen.
 
Vi klarer det hele professionelt, korrekt og altid til tiden. Ring til os på tlf. 43 45 08 06, så vi med glæde udarbejder et skræddersyet tilbud på din ejendom i hele København og resten af Sjælland.

Ejendomsservice i København og resten af Sjælland - Ring i dag og hør nærmere
Til forside

Herstedøstervej 11

2600 Glostrup

Ring på tlf.: 43 45 08 06

 

 

>> Indhent tilbud her

AG-BYG APS

Vi har et samarbejde med byggefirmaet AG-BYG ApS.

Gå til AG-BYG ApS' hjemmeside

Indhent Tilbud

Ring eller skriv til os - så kan vi finde frem til en løsning, der passer til dig.


Find os på facebook
VVS-Firma Jess A. Olsen ApS - Herstedøstervej 11, 2600 Glostrup - Telefon: 43 45 08 06 - Mail: info@vvs-jess.dk - CVR: 10109507