Renovering af og nyt Badeværelse

Design, funktionalitet - Dit badeværelse

VVS Firma Jess A. Olsen ApS har igennem årene udført et stort antal renoveringer af badeværelser

Hvad enten et badeværelse er til for luksus, hygge og velvære, eller det blot fungerer som et toilet, er et nyt badeværelse altid en stor beslutning. Her skal både design, funktionalitet og rengøringsvenlighed være i top, uanset om det skal være et helt nyt badeværelse eller en renovering af det gamle.

 

VVS Firma Jess A. Olsen ApS har igennem årene udført et stort antal renoveringer af badeværelser og som følge deraf, har vi en erfaring og ekspertise, som gør, at pris og kvalitet altid passer sammen og at byggetiden altid bliver minimeret til mindst mulig gene for vores kunder.

 

Vi har egen tømrer, murer og glarmester, hvis I ønsker at vi skal stå for alle faggrupper.

 

Nyt badeværelse med topprodukter

Hos os kommer dig og dine ønsker altid i forreste række uden, at det sker på bekostning af kvaliteten. Vi anvender udelukkende markedets bedste produkter inden for badeværelserenovering og holder fokus på en høj kvalitet til den rette pris.

 

Vi klarer alle opgaverne, hvis hele badeværelset skal udskiftes, eller hvis der blot skal udskiftes armatur, badekar eller vask. Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi uden samtidig at gå på kompromis med komforten og sikkerheden ved at installere et nyt badeværelse i dit hjem.

 

Få inspiration til nyt badeværelse

Få dine ideer ud i verden allerede i dag. Ring til os for inspiration, vi er eksperter i at gøre ideer til virkelighed. Få et nyt badeværelse eller renover det gamle, om du så bor i København, Glostrup eller Sydsjælland. Vi kører rundt på hele Sjælland. Ring på tlf. 43 45 08 06 og bliv inspireret i dag.

Renovering af badeværelse eller nyt køkken? - Ring allerede i dag og hør hvad vi kan tilbyde dig

 

Ring på tlf.: 43 45 08 06 - Vi gør idéer til virkelighed !
 
Til forside

Herstedøstervej 11

2600 Glostrup

Ring på tlf.: 43 45 08 06

 

 

>> Indhent tilbud her

AG-BYG APS

Vi har et samarbejde med byggefirmaet AG-BYG ApS.

Gå til AG-BYG ApS' hjemmeside

Indhent Tilbud

Ring eller skriv til os - så kan vi finde frem til en løsning, der passer til dig.


Find os på facebook
VVS-Firma Jess A. Olsen ApS - Herstedøstervej 11, 2600 Glostrup - Telefon: 43 45 08 06 - Mail: info@vvs-jess.dk - CVR: 10109507